وقت سفارت آمریکا

وقت سفارت آمریکا,مدارک لازم برای وقت سفارت آمریکا,شرایط وقت سفارت آمریکا

موسسه اعزام دانشجو دانش پژوهان اورانوس با داشتن کادری مجرب از کارشناسان متخصص در امر پذیرش تحصیلی در زمینه اعزام دانشجو از سراسر ایران( تهران ،شیراز،اصفهان و...) به بهترین و معتبرترین دانشگاه های دنیا از جمله اتریش و آمریکا فعالیت دارد.

-
  •  ۰ نظر
  • پنج‌شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳
  •   ۴۲۵۷۸ بازدید

تعیین وقت سفارت آمریکا

تعیین وقت سفارت آمریکا - داتش پژوهان اورانوس

همانطور که می‌دانید اولین مرحله در پروسه درخواست ویزای تحصیلی آمریکا، گرفتن پذیرش (I-20) از دانشگاه‌های معتبر این کشور می‌باشد. اما مرحله بعدی به محض دریافت پذیرش، رزرو وقت از سفارت یا کنسولگری آمریکا می‌باشد که مرحله‌ای الزامی در پروسه اخذ ویزای تحصیلی آمریکا است.

سالهاست که با وجود سیستم رزرو وقت غیرحضوری یا آنلاین برای جلوگیری از اتلاف وقت، گرفتن وقت از سفارت چندان کار دشوار و پیچیده‌ای نیست. بدین معنا که برای گرفتن وقت سفارت می‌بایست در ابتدا یک پروفایل کاربری در یکی از سفارتخانه‌های ایالات متحده آمریکا به صورت آنلاین ایجاد کنید و پس از دانلود فرم درخواست از سایت سفارت موردنظر، آن را با توجه به مشخصات و درخواست خود تکمیل ‌کنید.

از آنجایی که روابط دیپلماتیک بین ایران و آمریکا از سال 1979 قطع شد، سفارت‌ آمریکا در تهران تعطیل شد و در حال حاضر، ایالات متحده آمریکا در ایران هیچ سفارتی ندارد. بنابراین دانشجویان ایرانی و یا متقاضیان ویزای تحصیلی آمریکا که در ایران اقامت دارند، در صورت نیاز به خدمات کنسولگری می‌بایست برای ثبت اطلاعات بیومتریک (انگشت نگاری) و شرکت در مصاحبه ویزا به سفارت آمریکا در کشورهای همسایه چون ارمنستان، آذربایجان، ترکیه و امارات متحده عربی مراجعه کنند.

سعی کنید هر چه سریعتر جهت رزرو وقت مصاحبه خود اقدام کنید، زیرا ممکن است به دلیل حجم کاری سنگین سفارت، در روند ویزای شما تاخیر ایجاد شود. بخصوص دانشجویان ایرانی که برای وقت مصاحبه خود می‌بایست به کشوری دیگر سفر کنند. در غیر اینصورت، پرونده ویزای شما به‌جریان نخواهد افتاد.

سایت‌های سفارت آمریکا (نزدیک به ایران)

سفارت‌های امریکا نزدیک ایران - دانش پژوهان اورانوس

دانشجویان و متقاضیان ویزای تحصیلی آمریکا در ایران، می‌توانند از سفارت‌های ایالات متحده آمریکا در کشورهای زیر اقدام کنند. با کلیک بر روی سفارت موردنظر به وبسایت رسمی آنها منتقل خواهید شد.

کنسولگری یا سفارت ایالات متحده آمریکا در سراسر جهان به طور معمول مصاحبه‌هایی به زبان انگلیسی یا به زبان آن کشور انجام می‌دهد. بنابراین توجه داشته باشید که اگر تصمیم دارید در سفارت یا کنسولگری دیگری درخواست بدهید و به زبان انگلیسی یا زبان آن کشور صحبت نمی‌کنید، ممکن است در فرآیند درخواست ویزای شما تأخیر به وجود آید. از طریق لینک پیوست شده می‌توانید نزدیکترین دفتر ویزا به کشور خود را پیدا کنید.

وقت‌های موجود برای مصاحبه در کنسولگری یا سفارت‌های شهرهای مذکور :

امارات متحده عربی (دوبی)
تنها به درخواست ایرانی‌هایی که به یکی از این زبان‌های انگلیسی، فارسی و عربی صحبت می‌کنند رسیدگی می‌شود
ویزاهای دانشجویی: در حال حاضر هیچ وقتی موجود نیست.

-

مأموریت ارمنستان (ایروان)
تنها به درخواست ایرانی‌هایی که به یکی از این زبان‌های انگلیسی، فارسی و ارمنی صحبت می‌کنند رسیدگی می‌شود
ویزاهای دانشجویی: در حال حاضر هیچ وقتی موجود نیست.

مأموریت ترکیه (آنکارا)
تنها به درخواست ایرانی‌هایی که به یکی از این زبان‌های ترکی، انگلیسی یا فارسی صحبت می‌کنند رسیدگی می‌شود
ویزاهای دانشجویی: در حال حاضر هیچ وقتی موجود نیست.

-

در این مطلب راهنمای مرحله به مرحله گرفتن وقت از سفارت برای ویزای تحصیلی آمریکا را در اختیار شما عزیزان قرار داده‌ایم. با اتمام این مطلب به راحتی می‌توانید از طریق سایت سفارت آمریکا، به صورت آنلاین برای خود یک وقت مصاحبه رزرو کنید. لطفاً پیش از تصمیم در رابطه با مکان ارسال درخواست ویزای خود، اطلاعات درخواست زیر را مطالعه فرمایید.

مراحل درخواست رزرو وقت مصاحبه آمریکا

  1. ۱. تصمیم بگیرید که درخواست خود را به کدام سفارت یا کنسولگری ایالات متحده آمریکا ارسال کنید.
  2. ۲. نوع ویزای تحصیلی مورد نیاز برای سفر به آمریکا را انتخاب کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله انواع ویزای تحصیلی آمریکا را مطالعه کنید.
  3. ۳. فرم درخواست ویزای آنلاین DS-160 را از طریق آدرس https://ceac.state.gov/CEAC دانلود کرده و تکمیل کنید. فرم DS-160 فرمی آنلاین برای دولت آمریکاست که تمام درخواست‌دهندگان ویزای غیرمهاجرتی آمریکا بایست برای اهداف کوتاه مدت خود در آمریکا تکمیل کنند.
  4. ۴. به این وب‌سایت بازگردید و مراحل درخواست زیر را تکمیل کنید تا یک وقت مصاحبه با سفارت یا کنسولگری آمریکا در نظر گرفته شود:
    • -----a ) ساخت یک حساب کاربری
    • -----b ) وارد کردن شماره تأییدیه DS-160 برای هریک از درخواست‌دهندگان ویزا
    • -----c ) تکمیل فرآیند بازگشت اسناد شرکت پستی
    • -----d ) پرداخت هزینه(های) درخواست ویزای غیر مهاجرتی (MRV)
    • -----e ) تعیین و رزرو وقت مصاحبه با سفارت یا کنسولگری آمریکا
  5. ۵. حضور در سفارت برای مصاحبه
    -

در نظر داشته باشید که برای رزرو وقت سفارت می‌بایست مبلغ 160 دلار بپردازید و برای این کار به یک master card یا visa card نیاز دارید. البته امروزه شرکت‌های متعددی وجود دارند که با گرفتن درصد کمی پرداخت شما را انجام می‌دهند. دانشجویان باید در نظر داشته باشند که قبل از رزرو وقت حتما فرم DS160 را تکمیل نموده و شماره‌ی مندرج بر روی فرم را که برای مثال با AA00 شروع می‌شود را داشته باشند تا با آن بتوانند، تایم مصاحبه و وقت سفارت خود را مشخص نمایند.

اقدام بعدی پرداخت هزینه‌ی SEVIS fee می‌باشد که از سپتامبر سال 2004 به بعد متقاضیان ویزای F1 و J1 می‌بایست این هزینه را پرداخت کنند هزینه SEVIS fee مبلغ 200 دلار می‌باشد. ممکن است بتوانید وقت مصاحبه خود را بدون SEVIS fee رزرو نمایید ولی در تاریخ مصاحبه می‌بایست رسید پرداخت را با خود ببرید و تحویل آفیسر دهید.

مدارک موردنیاز سفارت در هنگام مصاحبه

متقاضیان می‌بایست در زمان مصاحبه که به سفارت مراجعه می‌کنند مدارک زیر را همراه خود داشته باشد:

  • - اصل مدارکی چون شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق به همراه ترجمه آن ها
  • - اصل پاسپورت (حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت های قبلی)
  • - دو قطعه عکس پاسپورتی (تمام رخ) ۵*۵ رنگی با پس‌زمینه سفید
  • - مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، نظام مهندسی، کارت پرسنلی یا بازرگانی، فیش حقوقی، پروانه بهره‌برداری، جواز کسب ، پروانه مطب یا گواهی شوارای اصناف
  • - اصل سند ملکی به همراه ترجمه آن، مدارک خرید اوراق مشارکت، مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس و یا هر سرمایه‌گذاری مالی دیگر
  • - پرینت شش ماهه‌ی حساب بانکی به لاتین
  • - نامه ی تمکن مالی به زبان انگلیسی Bank statement (حداقل هزینه ی 1 سال تحصیل و زندگی دانشجو)
  • - برگه تایید Application form با Ds160 confirmation page
  • - برگه تایید پرداخت sevis fee
  • - تاییدیه فرم DS-160
  • - ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافیت
  • - ترجمه سوابق بیمه
  • - برگه تاییدیه وقت سفارت
  • - تاییدیه واریز هزینه سفارت
    -

*متقاضیان ویزای تحصیلی F1: فرم (I-20) تأییدیه پذیرش دانشگاه، مدارک تحصیلی و رسید پرداخت هزینه‌ SEVIS را باید به همراه خود داشته باشند.

*متقاضیان ویزای تحصیلی J1: فرم تکمیل شده DS-2019 و رسید پرداخت هزینه‌ SEVIS را باید به همراه خود داشته باشند.

شرایط و ضوابط هزینه‌های درخواست ویزا (MRV)

  • - غیر قابل استرداد - وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا هزینه درخواست ویزا را عودت نخواهد داد.
  • - غیر قابل انتقال - هزینه‌های درخواست ویزا قابل فروش یا انتقال به فرد دیگری نخواهند بود.
  • - تنها برای یک درخواست - هزینه درخواست ویزا را می‌توانید تنها برای تکمیل یک درخواست استفاده کنید. در صورت ریجکت شدن درخواست ویزا، برای تکمیل و ارسال درخواست مجدد به ویزای جدید به هزینه‌ای جدید نیاز است.
  • - یک سال اعتبار - هزینه‌های درخواست ویزا به مدت 365 روز (یک سال) پس از تاریخ خرید اعتبار خواهند داشت. در صورتیکه تا تاریخ انقضای هزینه ویزا، وقت مصاحبه نگرفته باشید، حق استفاده از این هزینه پرداختی برای ویزا را از دست خواهید داد.
  • - ​هزینه‌های ویزای آمریکا که به یک کشور خاص پرداخت شده است را نمی‌توان به کشوری دیگر انتقال داد یا از آن برای تعیین وقت مصاحبه در کشوری دیگر استفاده کنید. اگر می‌خواهید وقت جدیدی در همان کشور رزرو کنید، از طریق وب‌سایت رسمی سفارت وقت خود را لغو کرده یا مجدداً وقت دیگری رزرو کنید. شما می‌توانید بدون پرداخت هزینه این کار را انجام دهید.
  • -در رابطه با مشکلات مربوط به پرداخت هزینه درخواست ویزا، لطفاً به این آدرس contactus_EN_IR@visaops.com. ایمیل بزنید.
  • GDIT- از طرف کنسولگری آمریکا در جایی که درخواست خود را ارائه می‌کنید، از شما می‌خواهد تا مبلغ مشخصی در جهت تعیین وقت مصاحبه ویزای خود پرداخت کنید.
    -

سوء استفاده از سیستم قرار ملاقات ویزای آمریکا توسط درخواست‌دهنده یا سایر کارگزاران می‌تواند باعث از دست دادن هزینه‌های پرداختی ویزا، ممانعت از ورود به بخش کنسولگری و از دست رفتن هزینه صرف شده برای سفر به آمریکا شود.

شرکت در مصاحبه ویزا

پس از تعیین وقت برای مصاحبه حضوری، مدارک لازم برای اخذ ویزا را آماده و همراه خود داشته باشید. در سفارت به منظور احراز هویت و صلاحیت، مدارک شما به دقت بررسی شده و سوالاتی نیز از شما پرسیده می‌شود. سوالات مصاحبه بیشتر در رابطه با دلایل شما برای رفتن به ایالات متحده آمریکا و دانشگاهی که در آن پذیرفته شده‌اید می‌باشد. مصاحبه کننده سعی خواهد کرد ارزیابی کند که آیا پس از اتمام دوره‌ی تحصیلی خود قصد بازگشت به کشور خود را دارید یا خیر. معمولاً برای افراد 13 سال به پایین و 80 سال به بالا نیازی به مصاحبه نیست اما افراد 14 تا 79 سال ملزم به انجام مصاحبه خواهند بود.

وقت سفارت آمریکا چقدر طول می‌کشد؟

مدت زمان انتظار برای مصاحبه می‌تواند بسته به عوامل متعددی چون نوع دسته‌بندی ویزای موردنظر شما، موقعیت مکانی (لوکیشن)، فصل و تعداد تعداد کثیری از متقاضیان و پرسنل موجود متفاوت باشد. هنگامی که آن را برنامه‌ریزی کردید، برای نوبت مصاحبه خود ایمیلی دریافت خواهید کرد که بعداً در روند درخواست ویزای خود به آن نیاز خواهید داشت.

در برخی مواقع تاخیر در صدور ویزا باعث از دست رفتن موقعیت تحصیلی شده است. پس بهتر است برای جلوگیری از این اتفاق به دو نکته توجه کنید:

  • - حتما مدت زمان مناسبی را برای این کار در نظر بگیرید. ویزای تحصیلی F-1 آمریکا قابلیت آن را دارد که 120 روز قبل از شروع رسمی تحصیل شما در مؤسسات آموزشی آمریکا صادر شود، اما شما اجازه دارید فقط 30 روز قبل از شروع رسمی تحصیل خود وارد کشور آمریکا شوید. به همین دلیل زمان زیادی خواهید داشت. در نتیجه در اولین فرصت پس از دریافت پذیرش اقدامات اخذ ویزای خود را آغاز کنید.
  • - از کارشناسان تحصیلی دانش پژوهان اورانوس برای کوتان شدن پروسه اخذ ویزای تحصیلی آمریکا بهره ببرید. آن ها بر حسب تجربه و اطلاع دقیق از قوانین و پروسه‌های اداری، روش و میانبرهایی را می‌شناسند که باعث تسریع در روند پرونده شما و اخذ سریع نوبت مصاحبه از سفارت‌های آمریکا خواهد شد.